About Us

LG2Wielers is een rijwielherstel bedrijf en daarbij verkopen we nieuwe en 2de handsfietsen, accessoires, kleding en onderdelen.

We zijn gevestigd aan de Kerklaan 138-142 te Rijswijk, een geheel gerenoveerd pand. We hebben de ruimte om een grotere voorraad fietsen in onze winkel te plaatsen.

Wij zijn een moderne Fietswinkel met een compleet leveringsprogramma, accessoires en niet te vergeten, een complete werkplaats voor alle herstelwerkzaamheden.

Wat is er heerlijker dan een fiets waar je altijd op kan vertrouwen, een fiets die je met beide wielen op de grond houdt en een betrouwbare fietsenmaker om de hoek!

We staan voor u klaar, kom gerust langs om onze winkel te bekijken.

 


Openingstijden :

Dinsdag t/m Vrijdag
08:30u t/m 12:00u - 12:30u t/m 17:30u
Zaterdag
09:00u t/m 12:00u - 12:30u t/m 16:30u
Zondag en Maandag
Gesloten
LG2Wielers
Kerklaan 138 - 142
2282 CN  Rijswijk
lg2wielers@gmail.com

 


 

LG2wielers.nl besteed veel aandacht en zorg aan de inhoud van onze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden is het mogelijk dat de informatie onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, meld het en wij zullen deze zo snel mogelijk corrigeren. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele afleverkosten.