Nat. Fiets Projecten

Eén van de belangrijkste redenen om het Nationale Fietsplan binnen uw organisatie op te starten is het fiscale voordeel voor uw medewerkers. Daarnaast worden de argumenten als gezondheid en fitheid van uw medewerkers steeds belangrijker. Een 'fiets van de zaak' is voor zowel werkgever als werknemer een goede zaak. En, met de krapte op de arbeidsmarkt kunt u tegenwoordig niet meer zonder een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaarden pakket.

Compleet fietspakket

Met het Nationale Fietsplan biedt u uw medewerkers een compleet fietspakket aan. Het fietspakket bestaat uit de fiets, fietsverzekering en Nationale Fietsbonnen. Door tijdelijke verlaging van het brutoloon loopt het voordeel op tot gemiddeld 42 %. Wanneer u uw medewerkers het complete fietspakket aanbiedt, profiteren zij maximaal van het fiscale voordeel.

Geen kosten

Het Nationale Fietsplan wordt kosteloos door Nationale Fiets Projecten voor u ingevoerd. Sterker nog: er is een financieel voordeel te behalen. Door de overheid wordt u beloond wanneer u uw werknemers stimuleert om op de fiets naar het werk te komen. U bespaart namelijk op de sociale lasten met de invoering van het Nationale Fietsplan. Wat doen wij voor u? Nationale Fiets Projecten adviseert, realiseert en ondersteunt u zowel administratief als communicatief bij de implementatie van het Nationale Fietsplan.

Enkele belangrijke werkzaamheden:

  •  advisering over de fiscale mogelijkheden
  •  verzorging van de gehele implementatie, administratie en realisatie
  •  verzorging van de communicatie naar uw medewerkers
  •  vraagbaak voor uw medewerkers bij bestelling en aflevering van de fiets

Verscheidene bedrijven gingen u al voor met het Nationale Fietsplan. Ook het Nationale Fietsplan binnen uw organisatie opstarten? Mail ons of bel 070-2200407.

Nationaal Fietsplan