Cumberland Jersey N7

Omschrijving


De Cumberland Jersey is een degelijke moederfiets met sterk aluminium frame in een strakke licht blauwe kleur met een framehoogte van 53 centimeter. Deze fiets beschikt over een Shimano Nexus 7 naafversnelling.

Met de batterijverlichting voor en achterop de fiets en de veilige reflectie op de buitenbanden ga je ook in het donker veilig op pad ga je met deze fiets veilig op pad. Je komt snel tot stilstand met de veilige Rollerbrake remmen van Shimano.

De Jersey heeft verder een gesloten kettingkast, kunststof spatborden voor en achter (met bumper), stevige bagagedrager, stabiele dubbele standaard en een comfortabel zadel.

Kies je Cumberland dan kies je kwaliteit

Alles wat je wensen kan, hebben wij verwerkt bij het ontwerpen van de Cumberland fietsen. Hierdoor is de Cumberland een veilige, betrouwbare en trendy fiets. Alle Cumberland fietsen worden ontworpen met zorgvuldig gekozen A-merk kwaliteitsonderdelen en geproduceerd in Nederland. Hierdoor fiets je altijd op een betrouwbare en comfortabele stijlvolle fiets. Doordat wij groot in kopen, koop jij een A-merk kwaliteitsfiets voor een super scherpe prijs.

Cumberland staat garant voor jaren lang fietsplezier!

 

Eigenschappen fiets:

- Shimano Nexus 7 speed versnellingen
- Shimano Rollerbrakes v/a
- Standaard
- LED achterlicht op Batterijen
- LED koplamp op Batterijen
- Axa Solid Plus Ringslot
- Framehoogte 53 cm  / 28 inch

Prijs van €749.00 voor €599.00!

____________________________________

LG2Wielers
Kerklaan 138-142
Rijswijk , Zuid-Holland

Cumberland Jersey N7

  • Product Code: Cumberland Jersey N7
  • Availability: 1
  • €749.00
  • €599.00