Giant Anytour E+5

WAAR WIL JE VANDAAG RIJDEN? DE MOGELIJKHEDEN ZIJN BIJNA EINDELOOS MET DEZE VEELZIJDIGE E-BIKE DIE EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN OPENT. DAGELIJKS WOON-WERKVERKEER, UITSTAPJES NAAR DE MARKT OF LANGERE TOCHTEN IN HET WEEKEND. WAAR JE OOK HEEN WILT, DE NIEUWE ANYTOUR E+ MAAKT VAN ELKE RIT EEN LEUK AVONTUUR.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN


COMFORTABEL EN VEILIG
Het is mogelijk om de zadelhoogte aan te passen via een hendel op het stuur (niet beschikbaar op AnyTour E+ 6). Dit biedt meer controle en veiligheid tijdens het op- en afstappen of het stoppen bij verkeerslichten. De zadelpen heeft ook ingebouwde vering om hobbels op oneffen wegen op te vangen.


HELDER, FULL-COLOR EN GOED AFLEESBAAR DISPLAY
Het Ride Dash Evo scherm toont essentiële ritinformatie waaronder snelheid, afstand en batterijniveau. Wanneer je het verbindt met de RideControl app via je smartphone, krijg je toegang tot kaarten en turn-by-turn navigatie.


AVONTUREN IN STIJL
Met zijn veelzijdigheid en gemakkelijke bediening combineert de AnyTour E+ betrouwbaarheid met soepel rijcomfort. Het lichte frame is verkrijgbaar in een lage instap of traditionele ‘double diamond’-stijl en dankzij het MIK HD-systeem kun je eenvoudig fietstassen en een kinderzitje monteren. Zelfs een aanhanger kun je gemakkelijk meenemen via de ingebouwde bevestigingspunten.


ACTIERADIUS
Welke actieradius kan ik verwachten met mijn e-bike?

Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de e-bike en de toestand van de accu.

De onderstaande tabel geeft een geschat maximaal bereik onder verschillende omstandigheden. De omstandigheden worden gecategoriseerd als zwaar, goed en ideaal. Zware omstandigheden doen zich meestal voor bij het rijden met een zware lading, sterke tegenwind of steile en lange beklimmingen.

ENERGYPAK 500 / SYNCDRIVE CORE
Actieradius Zwaar: 55 KM Goed: 100 KM Ideaal: 170 KM

 

Eigenschappen Giant:

- Shimano Nexus 7 Speed
- Tektro HD-M275 hydraulische schijfremmen v/a
- GATES Aandrijving 
- Gewicht van 27 KG +/-
- Uitneembaar accupakket 
- Accu oplaadbaar in en uit de fiets!

- Standaard 500 wh accu pakket
- Inclusief 4a snellader

- Yamaha Technologie met luxe RIDE DASH EVO display 
- Zeer Krachtige Yamaha Midden motor (55 Nm)
- Tot 170 km actieradius*
- Framehoogte 54 cm / 28 inch (M) in dames Houtskool* Actieradius wordt bepaald door allerlei factoren. Zo heeft bandenspanning , Weers/weg-omstandigheden en gewicht van de persoon een grote rol hierin! Hierdoor kan je nooit een echt nummer aan actieradius hangen. 

Let op! De actieradius kan lager uitvallen dan de schema's op de website! Dit is getest in ideale omstandigheden.

_________________________________________________


LG2Wielers
Rijswijk , Zuid-Holland
Tel : 070-22 00 407

Giant Anytour E+5

  • Brand: Giant
  • Product Code: Giant Anytour E+5
  • Availability: 1
  • €3,599.00


Tags: ebikes, stadsfietsen