K1S BOB BIKES

De BoB Bike K1S is een prachtig ontworpen, krachtige en snelle elektrische scooter in cruiser-stijl die rijdt als een Cadillac en gevormd is als een Ferrari.

BoB staat bekend om het maken van hoogwaardige elektrische scooters met dikke banden. Deze BoB Bike K1S, is hun hoofdbestanddeel en heeft ingebouwde veiligheidskenmerken zoals: op maat gemaakte dikke banden die ongelooflijke controle bieden, uitstekende geometrie voor een comfortabele rit, een volledig draaiend gaspedaal voor dat motorgevoel en kracht en snelheid om te sparen.

Vermogen - 1.200 watt nominaal, 1.500 watt piek

De BoB-fiets K1S heeft een krachtige 1.200watt naafmotor die een continu vermogen van 1.200 watt kan leveren met de mogelijkheid om tijdelijk op te voeren tot 1.500 piek watt. Maar deze motor voelt sterker aan dan vergelijkbare motoren met hetzelfde wattage, en kan gemakkelijk matige tot steile hellingen beklimmen en de berijder op topsnelheid houden totdat de batterij droog is.

Snelheid - 25 of 35 km / u

De Bob-bike K1S heeft een topsnelheid van 25 of 35 km / u, die kan worden bereikt met de volledige draaigas. Cruisen op topsnelheid voelt comfortabel aan op de Bob Bike K1S en het bandenprofiel maakt het gemakkelijk en leuk om agressief van links naar rechts te carven of gewoon rechtuit te rijden.

Batterij en bereik - 48 volt 20 ah, 60 km

De Bob Bike K1S werkt op een 48 volt-systeem en heeft een enorme 20 Ah-batterij voor een geschat maximaal bereik van 40 mijl met de volledige draaigas. De batterij bevindt zich onder het dek, waardoor het zwaartepunt laag blijft en de K1S nog meer stabiliteit krijgt. De locatie van de accu beschermt ook tegen vuil en puin, en de accu kan snel en eenvoudig worden verwijderd voor degenen die hem willen vervangen om nog verder te rijden.

Scherm - LCD

De Bob Bike K1S heeft een klein LCD-scherm aan de linkerkant van het stuur dat basisfeedback geeft, zoals snelheid en batterijniveau. Het display heeft een ingebouwde RFID-lezer en de K1S wordt ontgrendeld via een meegeleverde RFID-kaart.

Frame en gewicht - 6061 aluminiumlegering, 43 kg

De BoB Bike K1S is gemaakt van een aluminiumlegering en heeft een leeggewicht van 43 kg, wat veel lichter is dan zijn concurrenten, maar nog steeds zwaarder dan de meeste elektrische fietsen.

Vering - Stijve vorken

De BoB Bike K1S heeft geen vering, maar de banden hebben een groot luchtvolume en werken als een soort schokabsorptie om de weg glad te strijken.

Remmen - Hydraulische schijf

De BoB Bike K1S heeft hydraulische schijfremmen met rotoren van 180 mm voor en achter, wat zorgt voor een overmaat aan remkracht, wat goed is voor een voertuig dat zo snel gaat. De remhendels zijn uitgerust met motorblokkering, die de motor onmiddellijk onderbreekt wanneer de remhendels worden ingedrukt.

Garantie - 1 jaar uitgebreid

Op de Bobbike K1S zit 1 jaar uitgebreide garantie.

Prijs - Vanaf € 3.450, -  nu voor de opruimingsprijs van €2500,- 

Let op! Helm is verplicht als u deze keurt voor een kenteken.

Vanaf € 3.450, - zit de BoB-fiets K1S zeker in de premium prijsklasse. Het is een grote aankoop, maar deze scooter heeft een aantal ongelooflijke eigenschappen die je niet aantreft op andere elektrische scooters met dikke banden. De BoB Bike K1S heeft namelijk een ingebouwde beveiligingsfunctie die de motor gebruikt om het achterwiel te vergrendelen wanneer de elektronica is vergrendeld. Dit maakt het voor dieven bijna onmogelijk om te proberen het weg te rollen, en aangezien het meer dan 40 KG is, is het onwaarschijnlijk dat iemand ermee weg kan rennen. De K1S heeft ook een super schoon geïntegreerd verlichtingssysteem dat eigenlijk helder genoeg is om het pad van de rijder 's nachts te verlichten. De speciaal gevormde banden en het aluminium frame zijn andere goede punten, maar het algehele ontwerp is gewoon zo schoon.

Voor wie is het bedoeld - Luxe cruisers met stijl in gedachten

Dit voelt als een goede keuze voor degenen die wat extra geld hebben gespaard voor een langdurige investering in woon-werkverkeer of een superlieve joyride. De BoB Bike K1S kan gemakkelijk functioneren als forens op afstand en zou goed werken in heuvelachtige gebieden en zelfs om het verkeer in zijstraten bij te houden. Het is ook gewoon een van de leukste ritten die er zijn, dus dit zou ook een goede keuze zijn voor degenen die in de buurt van een strand of een ander prachtig landschap wonen en gewoon in stijl willen cruisen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige elektrische scooter die jarenlang meegaat, staat de BoB Bike K1S bovenaan de lijst.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Afmetingen (L / B / H)
175 * 78 * 103,5 cm

Zithoogte (CM)
66

Gewicht (kg)
43

Laadvermogen (KG)
200

Geschikte hoogte (CM)
120, 220

Maximale snelheid (km / u)
25/35

Actieradius (KM)
40

Geschikt terrein
Cement, Asfalt, Vlakke Grond, Gras, Strand

Temperatuur ℃
10, 40

Spanning (VDC)
48

Maximale laadstroom (VDC)
54,6

Accucapaciteit (Ah)
13

Batterij functionaliteit
Slim batterijbeheer, kortsluitbeveiliging, overstroombeveiliging, overbelastingsbeveiliging

Motorparameters
800

Vermogen (Watt)
165

Nominale ingangsstroom (VDC)
120, 240

Nominale uitgangsstroom (VDC)
54,6

Standaard laadstroom (AH)
3

Oplaadtijd (uren)
4

Kleur
TK Orange, Coastal Blue, Frost White, Flat Blackness, Hyper Lime, Fortune Red, Go Deep Grey, Stinger Yellow, Miami Pink

Geschikt voor openbare wegen
Ja, maar kenteken is verplicht (moet zelf worden geregeld bij het RDW)

Banden
Offroad, Andere banden zijn beschikbaar (apart verkrijgbaar)

K1S BOB BIKES

  • Brand: K1S Bob Bikes
  • Product Code: K1S BOB BIKES
  • Availability: 3
  • €3,450.00
  • €2,500.00


Tags: estep, ebikes