Nieuw
Custom Omafiets Black
€499,00 €425,00
Gazelle Paris Plus
€395,00

Giant DailyTour E+2

Giant DailyTour E+2
Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2 Giant DailyTour E+2
Merk: Giant
Model: Giant DailyTour E+2
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €2.799,00 €2.599,00
Excl. BTW: €2.147,93
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Giant DailyTour E+2

Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onzichtbare accu, automatische ondersteuning, navigatiemogelijkheden en geïntegreerde verlichting is de DailyTour E+ een leuke, nieuwe manier om op pad te gaan.
Deze veelzijdige en praktische E-bike is ideaal voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen. Hij heeft alle uitrustingskenmerken die je maar kunt verzinnen zoals een standaard, verlichting, drager en spatborden - alles is fraai ontworpen en zodanig gebouwd dat je eenvoudig de belangrijkste dingen kunt meenemen. Met een SyncDrive Life 60 Nm motor heb je bovendien de mogelijkheid om in een automatische ondersteuningsmodus te rijden. Deze technologie bepaalt zelf de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt en schakelt automatisch. Zodoende kun jij je aandacht volledig op de weg richten. Het geïntegreerde verlichtingssysteem heeft dag- en nachtrijverlichting waardoor je zichtbaarheid en veiligheid op de weg wordt vergroot. De geveerde voorvork absorbeert de hobbels en versoepelt je rit.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Slimme ondersteuning:
De SyncDrive Life 60 Nm motor heeft een Smart Assist modus die automatisch de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. Zodat je altijd over de juiste support beschikt en langer op een acculading kunt fietsen.

Onzichtbare accu:
Giant's nieuwste EnergyPak SMART batterij is weggewerkt in de onderbuis, wat een meer minimalistisch, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft.

Extra zichtbaarheid:
Geïntegreerde verlichting brandt dag en nacht voor een betere zichtbaarheid op de weg.


Eigenschappen Giant:

- Shimano Nexus 7 Speed
- Shimano Hydraulische Schijfremmen MT-201 v/a

- Gewicht van 28 KG +/-
- Afneembaar accupakket 
- Accu oplaadbaar in en uit de fiets!
- Slimme lader die 60% laad in 60 minuten!
- Pedal Plus 6 sensor technology *

- Inclusief 500 wh accu pakket!
- Yamaha Technologie met luxe EVO display op het stuur!
- Krachtige Yamaha Midden motor (60 Nm)
- Framehoogte 57 cm / 28 inch (L)


Prijs van €2799.00 voor €2599.00 incl. 500 wh accu (excl. recyclingkosten) **


Giant's zes sensoren technologie wordt toegepast in de nieuwste generatie SyncDrive Life middenmotor. Twee extra sensoren ten opzichte van de vorige generatie. Deze extra sensoren meten de acceleratie en hellingshoek. Daardoor is het mogelijk om naast de vijf ondersteuningsstanden ook automatische ondersteuning te bieden: de Smart Support modus. De motor detecteert dan met de zes sensoren hoeveel ondersteuning nodig is en levert de juiste hoeveelheid energie. Het resultaat is een nog natuurlijker rijgevoel.

**Let op! Dit betreft een prijs voor ons voorraad model. Bij het bestellen van een andere framehoogte en/of andere kleur, vervalt de actieprijs. Ook is inruilen op de actieprijs niet mogelijk. Wij berekenen de inruil dan vanaf de adviesverkoop prijs. Voor vragen bel of mail ons gerust!

__________________________________________________


LG2Wielers
Rijswijk , Zuid-Holland
Tel : 070-22 00 407

Powered By OpenCart
LG2wielers © 2021