Giant Dailytour E+2 GTS

Giant Dailytour E+2 GTS
Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS Giant Dailytour E+2 GTS
Merk: Giant
Model: Giant Dailytour E+2 GTS
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €3.199,00
Excl. BTW: €2.643,80
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Giant Dailytour E+2 GTS

GENIET VAN DE NIEUWSTE E-BIKE TECHNOLOGIE MET DE DAILYTOUR E+. MET ONDER MEER EEN GEÏNTEGREERDE ACCU, AUTOMATISCHE ONDERSTEUNING EN LUXE KLEURENDISPLAY IS DEZE VEELZIJDIGE EN PRAKTISCHE E-BIKE IDEAAL VOOR DAGELIJKS GEBRUIK EN FIETSTOCHTEN IN HET WEEKEND.
BELANGRIJKSTE KENMERKEN


Smart Assist:
De SyncDrive middenmotor heeft een Smart Assist modus die automatisch de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. Zodat je altijd over de juiste support beschikt en langer op een acculading kunt fietsen.

Geïntegreerde accu:
Giant's EnergyPak SMART accu is volledig geïntegreerd in de onderbuis, wat een meer minimalistisch, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft. Ondanks de integratie is de accu eenvoudig uitneembaar.

Luxe kleurendisplay:
Het kleurendisplay is netjes geïntegreerd in de stuurpen. Het scherm toont ritinformatie zoals snelheid, afstand, actieradius. Draadloos verbinding maken met je telefoon voor extra functionaliteiten behoort ook tot de mogelijkheden.

ACTIERADIUS
Welke actieradius kan ik verwachten met mijn e-bike?

Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de e-bike en de toestand van de accu.

De onderstaande tabel geeft een geschat maximaal bereik onder verschillende omstandigheden. De omstandigheden worden gecategoriseerd als zwaar, goed en ideaal. Zware omstandigheden doen zich meestal voor bij het rijden met een zware lading, sterke tegenwind of steile en lange beklimmingen.


ENERGYPAK 500 / SYNCDRIVE CORE
Actieradius Zwaar: 65 KM Goed: 125 KM Ideaal: 180 KM


Eigenschappen Giant:

- Shimano Nexus 7 Speed
- Tektro HDM-M285 Disc brakes

- Gewicht van 26 KG +/-
- Afneembaar accupakket 
- Accu oplaadbaar in en uit de fiets!

- Yamaha Technologie met Ridecontrol Ergo 2 display op het stuur!
- Krachtige Yamaha Midden motor (50 Nm)
- Framehoogte 58 cm / 28 inch (L) 

Prijs voor €3199.00  incl. 500 wh accu (excl. recyclingkosten) 
 

__________________________________________________


LG2Wielers
Rijswijk , Zuid-Holland
Tel : 070-22 00 407

Tags: ebikes,
Powered By OpenCart
LG2wielers © 2022