Giant Dailytour E+1 Metallic Navy

Giant Dailytour E+1 Metallic Navy
Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy Giant Dailytour E+1 Metallic Navy
Merk: Giant
Model: Giant Dailytour E+1 Metallic Navy
Beschikbaarheid: 2
Prijs: €3.699,00
Excl. BTW: €3.057,02
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Giant Dailytour E+1 Metallic Navy

GENIET VAN DE NIEUWSTE E-BIKE TECHNOLOGIE MET DE DAILYTOUR E+. MET ONDER MEER EEN GEÏNTEGREERDE ACCU, AUTOMATISCHE ONDERSTEUNING EN LUXE KLEURENDISPLAY IS DEZE VEELZIJDIGE EN PRAKTISCHE E-BIKE IDEAAL VOOR DAGELIJKS GEBRUIK EN FIETSTOCHTEN IN HET WEEKEND.
BELANGRIJKSTE KENMERKEN


Smart Assist:
De SyncDrive middenmotor heeft een Smart Assist modus die automatisch de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. Zodat je altijd over de juiste support beschikt en langer op een acculading kunt fietsen.

Geïntegreerde accu:
Giant's EnergyPak SMART accu is volledig geïntegreerd in de onderbuis, wat een meer minimalistisch, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft. Ondanks de integratie is de accu eenvoudig uitneembaar.

Luxe kleurendisplay:
Het kleurendisplay is netjes geïntegreerd in de stuurpen. Het scherm toont ritinformatie zoals snelheid, afstand, actieradius. Draadloos verbinding maken met je telefoon voor extra functionaliteiten behoort ook tot de mogelijkheden.

ACTIERADIUS
Welke actieradius kan ik verwachten met mijn e-bike?

Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de e-bike en de toestand van de accu.

De onderstaande tabel geeft een geschat maximaal bereik onder verschillende omstandigheden. De omstandigheden worden gecategoriseerd als zwaar, goed en ideaal. Zware omstandigheden doen zich meestal voor bij het rijden met een zware lading, sterke tegenwind of steile en lange beklimmingen.

ENERGYPAK 625 / SYNCDRIVE CORE
ActieradiusZwaar: 75 KMGoed: 145 KMIdeaal: 220 KM
 

Eigenschappen Giant:

- Shimano Nexus 8 Speed
- Tektro HD-M285 hydraulische schijfremmen v/a

- Gewicht van 26 KG +/-
- Uit neembaar accupakket 
- Accu oplaadbaar in en uit de fiets!

- Standaard 625 wh accu pakket
- Inclusief 4a snellader

- Yamaha Technologie met luxe RIDE DASH EVO display 
- Krachtige Yamaha Midden motor (50 Nm)
- Tot 220 km actieradius*
- Framehoogte 54 cm / 28 inch (M) in dames metallic navy

- Framehoogte 58 cm / 28 inch (L) in heren metallic navy

Prijs voor €3699.00  incl. 625 wh accu (excl. recyclingkosten) 

* Actieradius wordt bepaald door allerlei vactoren. Zo heeft bandenspanning , weers/weg-omstandigheden en gewicht van de persoon een grote rol hierin! Hierdoor kan je nooit een echt nummer aan actieradius hangen. 

Let op! De actieradius kan lager uitvallen dan de schema's op de website! Dit is getest in ideale omstandigheden.

_________________________________________________


LG2Wielers
Rijswijk , Zuid-Holland
Tel : 070-22 00 407

Powered By OpenCart
LG2wielers © 2022